Een communicatieve visie

FH Nijlen heeft een potentieel van 24 ploegen en ongeveer 290 leden en wil daarmee een succesvolle, grote club uit te bouwen. In deze context betekent 'groot' en 'succesvol' zeker niet alleen dat er sportieve successen geboekt moeten worden, maar ook en vooral dat de club door alle leden als een 'thuis' ervaren wordt !

 

Thuis

Om ervoor te zorgen dat alle leden zich thuis voelen binnen FH Nijlen, zien wij 'communicatie' als één van de belangrijke peilers.

Met een uitgebouwd netwerk van informatiekanalen hebben we een werkinstrument om elk van onze leden bijna op individuele basis aan te spreken, zodat niemand zich buitengesloten of aan zijn lot overgelaten voelt, maar zich integendeel actief betrokken gaat voelen bij het reilen en zeilen van het clubleven. Ook een goede communicatie naar de buitenwereld toe is erg belangrijk. Het 'product' FH Nijlen dient immers via een fris en modern imago aan de man gebracht en 'verkocht' te worden.

 

Informatiemuur

Vooreerst is er het informatiebord in de cafetaria. Op dit bord leest u alle nieuwtjes omtrent het sportief en extrasportief nieuws. Dit klankbord vormt een bron van info voor spelers, bezoekers en iedereen die FH een warm hart toedraagt. Tevens tref je er de laatste klassementen van al onze teams aan.

 

Postbakjes

Iedere ploeg heeft zijn persoonlijk bakje.Wij rekenen erop dat elk team (via de kapitein, coach of ploegverantwoordelijke) regelmatig de post nakijkt en verdeelt binnen het team. Er is eveneens een bakje voorzien voor bestuur, secretariaat, penningmeester en onze jeugdwerking. U kan uw info/vraag/.... kwijt via deze bakjes. Post voor personen in uw ploeg wordt eveneens via uw ploegbakje verdeeld.

 

Online, via het net kort op de bal

Een derde peiler vormt onze website en onze mailinglist. Ooit begonnen als een nevenproject van een populair clubblad dat meer dan 15 jaar liep en door tal van vrijwilligers aan de man gebracht werd. Ondertussen werd het verhaal digitaal geschreven. Vanaf december 2004 updaten wij 7 dagen op 7, 24u op 24. Dagelijks halen we vandaag de dag ongeveer 150 bezoekers.Deze stek immers voor u, maar ook door u. Ploegvoorstellingen, kalenders, bekeravonturen, nieuwtjes, cafetariadiensten, verjaardagen, activiteiten,......enz. Sinds het seizoen 2009-2010 brengen we ook alle klassementen en uitslagen in de reeksen. Elk uur krijgt u een update Alles wat u moet weten, kan u terugvinden op www.FHnijlen.be. Stel de URL maar gauw in als startpagina en laat uw suggesties maar komen.

 

Nieuwe media: facebook en livescore

Sinds het seizoen 2013-2014 is FH Nijlen ook actief op facebook en kunnen thuiswedstrijd 'live' gevolgd worden op uw smartphone of laptop.

 

Pers

Sinds september 2004 werken wij samen met Weekblad 't Kontakt. Regelmatig kondigen wij hier onze thuiswedstrijden aan. Tevens werken we nauw samen met enkele streekkranten en de regionale edities van vaderlandse pers. Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en Het laatste nieuws brengen informatie over onze club en de prestaties.

Op beeldgebied hebben we de regionale televisie RTV een aantal keer op bezoek gehad. Zo werd er reeds een reportage van onze club gedraaid en werden er reeds een paar wedstrijden van onze fanionteams in beeld gebracht.

 

Persoonlijk

Tevens kan u persoonlijk iemand aanspreken. Gegevens van o.a. de bestuursleden of onze medewerkers vindt u elders op deze site.

 

E-mail

Of stuurt u liever een e-mailtje ? Ons algemeen adres : info@FHnijlen.be of gebruik onze contacteer box. Let er wel op dat u zich steeds kenbaar maakt met contactgegevens, anonieme reacties of grappenmakers kunnen leuk zijn, maar dan geven we geen garanties dat ze worden opgevolgd. Op de pagina van de clubgegevens kan u meer persoonlijke rechtstreekse adressen terugvinden.

Mogelijkheden genoeg dus, FH zet op communicatief vlak alle zeilen bij !

 

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be