Zin om te volleyballen ?

Even proeven

Heb je zin om te proeven van de volleybalsport ? Dan kan je bij onze club drie weken gratis meetrainen alvorens definitief aan te sluiten, je dient wel vooraf je naam, adres en geboortedatum door te sturen naar secretariaat@FHnijlen.be. Zo kunnen we tijdelijk gratis verzekeren voor deze trainingen.

Definitief gekozen...

Aansluiten als nieuw lid is eenvoudig en gebeurt via een aantal stappen:

Stap 1
Na de proefperiode beslis je of je wil aansluiten. Zo ja, dan moet je ons de ingevulde digitale ledeninfofiche bezorgen om je aansluitingsdossier op te starten. Je dient tevens een digitale pasfoto (hoofd goed zichtbaar) door te sturen naar onze secretaris.

De persoonlijke gegevens die u ons via dit formulier bezorgt, worden uitsluitend gebruikt in functie van de door u gewenste dienstverlening (Wet van 8 december 1992 tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, vanaf 25 mei 2018 de GDPR) Wij verwijzen naar onze volledige privacy verklaring, te vinden op onze website via volgende link: http://fhnijlen.be/Club/GDPR

Stap 2

Onze secretaris stuurt jou per mail richtlijnen over het te betalen lidgeld en bezorgt je tevens in bijlage de papieren Volley Vlaanderen aansluitingskaart.

Stap 3
Druk de pdf aansluitingskaart af, teken deze (bij spelers onder de 18 jaar, moet bijkomend ook 1 ouder meetekenen) en stap naar een dokter voor een medische validatie.

Stap 4
Bezorg de volledig ingevulde Volley Vlaanderen fiche aan onze secretaris. Het secretariaat verstuurt de aansluitingskaart, alsook de digitale foto, naar de Volley Vlaanderen waar de verdere aansluiting word afgewerkt.  Elke woensdag worden nieuwe spelerskaarten gedrukt en terug verstuurd naar de clubsecretariaten.

Stap 5
Als je lidgeld nog niet gestort is, dan breng je dit nu zo snel mogelijk in orde. Het secretariaat bezorgt de nieuwe spelerskaart aan de desbetreffende trainer en het nieuwe lid is speelgerechtigd en verzekerd (als het lidgeld is betaald)

Stap 6
Informeer bij je ziekenfonds naar eventuele tussenkomsten in het lidgeld en/of bij jeugdstages. Geef in te vullen formulieren af aan de secretaris. Info kan je ook terugvinden op de mutualiteitspagina

Voor meer informatie kan je terecht bij ons clubsecretariaat

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be