Volleybalclub FH Nijlen : nuttige downloads

Op deze pagina tref je nuttige documenten die je kan downloaden aan. Inschrijvingsformulieren, hulpmiddelen voor de administratieve winkel, kalenders, kortom, alles netjes gebundeld, maak er dan ook gebruik van.

Suggesties, geef ons een seintje. Deze pagina wordt regelmatig aangepast.

Klik gewoon op de titel en download. Veel succes !

Dienstregeling kantine en terreindienst

Met dit formulier kan je als ploeg eenvoudig de cafeteria en terreindienst op een overzichtelijke en heldere manier verdelen.

Ereledenfiche 2018-2019

De ereledenfiche is er speciaal voor de volleyballiefhebber die onze club een moreel steuntje in de rug wil geven en tevens vanop de 1ste rij wil supporteren bij onze thuiswedstrijden. Als trouwe supporter doet u er bovendien uw financieel voordeel bij. Een symbolische daad, maar een wereld van verschil, ga ook eens even naar onze persoonlijke ereledenpagina.

Coachfiche : wedstrijdanalyse

Met dit formulier kan je als coach/trainer tijdens een wedstrijd nog beter de prestaties van je spelers of speelsters volgen. Wie was aanwezig, hoe verliep de wedstrijd, welke punten ter bespreking op een training ? Kortom, een mooie wedstrijdanalyse

Ongevalsaangifte + Formulier Genezingsattest

Met deze twee documenten kan je zowel je sportongeval aangeven en het verplicht document alvorens je kan starten met spelen invullen. Ga zeker ook een kijkje nemen op de Sportongevalpagina, daar verneem je veel meer.

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be