FH Nijlen en topvolley Antwerpen

De Antwerpse Volley Academie, kortweg AVA, is een organisatie van Topvolley Antwerpen vzw

Via het AVA-project wil Topvolley Antwerpen haar voorbeeldfunctie als Antwerps topvolleyteam uitdragen naar de ganse Antwerpse volleyregio. Kinderen van alle participerende clubs in de AVA-werking zullen aangemoedigd worden via de georganiseerde jeugdvolley-projecten (jeugdstages, clinics, jeugddagen, Start2Volley initiatie) om de thuiswedstrijden van het Liga A team bij te wonen in de Arena en tegelijkertijd wil Topvolley Antwerpen haar kennis, ervaring en gediplomeerde trainers inschakelen om de clubs en hun jeugdwerking in onze regio te ondersteunen. 

FH Nijlen is in het seizoen 2013-2014 toegetreden tot de AVA werking.

AVA telt heden tien aangesloten clubs: Oxaco Borgerhout, VC Boechoutse, Woka Wommelgem, Volmar Ekeren, Sveka Schoten, Global Wineries Kapellen, Mortsel VC, Osta Berchem, Bravoc Ranst en IT Moov Volley Fixit Kalmthout.

FH Nijlen komt er vanuit het gewest Herentals exclusief bij.

In het seizoen 2013-2014 hebben we bij FH nijlen een stagetraining met Marlies De Smet van VDK Gent en Martijn Colson, Dries Heyrman en Sander Depovere van Topvolley Antwerpen gegevens aan al onze jeugdleden. Voor de meisjes vond er tevens een interne training plaats rond het thema : receptie

 

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be