Gouden club 2014 - bekroning door VVB en Bloso

Volleybalclub FH Nijlen heeft voor het seizoen 2015-2016 van de Vlaamse Volleybalbond en BLOSO een GOUDEN label voor zijn jeugdwerking ontvangen. Dit voor het 2e seizoen op rij. Sinds dit jaar werkt men in een sterren systeem, FH Nijlen behaalde een knappe 3 sterrenclub !

 

Het Jeugdsportfonds is een project van de Vlaamse Volleybalbond gericht op de kwaliteit van de jeugdwerking van Vlaamse clubs. Dit jaar doen wij ook mee! Zo evalueren we onszelf om de werking van onze club nog verder te verbeteren de komende jaren. We beseffen dat de jeugd de toekomst is, dus willen we hen dan ook zo optimaal mogelijk begeleiden. Het Jeugdsportfonds zal ons daarbij helpen.

 

Dit is een officiële jaarlijkse kwaliteitserkenning op basis van 4 belangrijke criteria-los van resultaten-,
zijnde:
- Technisch kader (oa. jeugdbeleidsplan, technische leerlijn, jeugdcharter,.. )
- Breedtesport-promotie (oa. acties in samenwerking met scholen, bewegingsschool,…)
- Talentbegeleiding (oa. gediplomeerde trainers in dienst : 1 gediplomeerde trainer per 12 leden, aanbieden bijscholingen/opleidingen trainers,)
- Jeugdbegeleiding (oa stages, deelname AVA werking, VISdeelname,..)

 

                                  

Elke club moet voldoen aan een aantal verplichte en optionele criteria. Na de evaluatie van de dossiers werd FH dus bekroond met GOUDEN KWALITEITSLABEL
Samen met Mendo zijn we de enige 2 clubs in onze regio.

Op 22 februari tijdens de Beker van België werd het tweede gouden FH label uitgereikt worden. Eveneens werd er een budget vrijgemaakt om in onze jeugdwerking te investeren (materialen) Dit jaar ontvingen we 3 gouden sterren, een nieuwe beloningsmethode, maar opnieuw prijs.

Een mooie bekroning van het harde werk de afgelopen jaren zowel voor als achter de schermen , maar wij gaan er als samen met jullie nog harder tegenaan, uiteraard loopt niet alles perfect, maar het is een hart onder de riem van diegenen die zich dagdagelijks inzetten om ons als club verder te versterken.

Samen met de trainers/jeugdwerking, bestuur en uiteraard jullie willen we verder timmeren aan die weg. Ook in het seizoen 2016-2017 en de komende jaren willen we verder werken aan de ingeslagen weg.


Maar met recht en rede zijn we toch even trots op deze erkenning van de bond en BLOSO

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be