Al het volley nieuws!!

Via deze pagina kan u doorlinken naar alle officiële info omtrent de volleybalsport. In het verleden hoor je wel eens spelers klagen dat zij niet altijd op de hoogte zijn van datgene wat leeft binnen de volleywereld.

Welnu, ook de volleybalbonden hebben dit verzoek begrepen en brengen daarom hun inlichtingenbladen online zodat elke sportliefhebber ze kan bekijken.Op die manier verkleint de kloof tussen de spelers en de sport. Uiteraard zal u het belangrijkste nieuws dat van toepassing is op onze club en uw ploeg ook op onze site lezen, maar het loont zeker de moeite om er even door te gaan.

Wat tref je er allemaal aan ?

Je vindt er wedstrijdwijzigingen, uitslagen en klassementen, scheidsrechteraanduidingen, maar ook randnieuws omtrent de competities. Ook boete's en schorsingen van de verschillende ploegen kan je hier vinden. Best de moeite om een keer door te nemen.

Omdat wij binnen FH u mee wegwijs willen maken, hebben we hier een handig overzicht van de verschillende inlichtingenbladen. Meteen kan je zien waardat je voor de informatie over uw ploeg terecht kan.

Ga online een keertje rondsurfen en klik op het desbetreffende inlichtingenblad.

Volley Gewest Herentals info, verschijnt wekelijks, alle info over onze gewestelijke teams. Opgelet : ook de bekerinfo 'Beker van Herentals' tref je hier aan, zowel jeugd als seniors.

Volley Antwerpen dynamisch , verschijnt 14-daags, alle info over het provinciale volleybal

Volley Vlaanderen Info, verschijnt 14-daags, alle info over landelijk, nationaal en ereklasse volleybal

Ook als je niet tot de ploeg behoort, is het soms leuk om even te gaan kijken naar het andere informatieboekje.

Vanaf midden augustus tot eind juni, neem je best een kijkje via deze links. Ook de lichtingenbladen van het vorige seizoen tref je aan.

 

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be