Welkom bij FH Nijlen, de site 24/24u,7 op 7 online !

Via onderstaande link krijgt u een overzicht van de FH-teams die volgend seizoen zullen aantreden.

De ploegen kwamen tot stand na de gesprekken van de afgelopen maanden met de huidige teams, trainers en coaches. Als bestuur beseffen wij maar al te goed dat we nooit een perfecte ploegsamenstelling kunnen maken, het is steeds zoeken naar een compromis binnen de beschikbare ploegen, reglementen en speurtocht naar een evenwicht binnen alle ingewonnen informatie. Ook voor onvolledige jeugdteams (dat wil zeggen dat er te weinig spelers zijn om in te schrijven in een reeks) is het zoeken naar oplossingen.

PLOEGINDELING 2018-2019 - KLIK HIER -

Zoals u vaststelt in de rode vakken zijn we nog op zoek naar enkele trainers, scheidsrechters en markeerders. Voelt u zich als ouder geroepen om te markeren of een wedstrijd van uw eigen zoon of dochter te fluiten bij de jeugd, geef ons een seintje. Vele handen maken werk lichter en zorgen ervoor dat er bij elke ploeg een scheidsrechter of markeerder optreedt. U ontvangt een kleine tegenprestatie bovenop de dank van de ploeg en club. Dus dit geldt niet enkel voor jeugdteams, maar ook voor seniorploegen, de oproep aan de spelers en speelsters om op zoek te gaan naar een markeerder (dat kan een papa, mama, vriendje of speler uit andere ploeg zijn) of scheidsrechts voor gewest dames.

Tevens zoeken we voor elke jeugdploeg nog een 'Peter/Meter' die mee zorg draagt in de administratieve ondersteuning van de trainer/trainsters. (bv. doorsturen van vertrekuren, bijhouden van adressen, opvolgen wijzigingen kalender,..)

Kandidaten voor de rode vakken kunnen zich melden via secretariaat@FHnijlen.be of bij Sofie/Gerry.

Eind mei worden de reeksen opgemaakt, meer hierover leest u op de site. Tevens zal u de komende weken het nieuwe trainingsschema en de aangepaste ploegindelingen in het rechtse menu kunnen terugvinden.

Als er voldoende hulp wordt gevonden hebben we de intentie om de webstek geupdate in de lucht te houden next season, voorlopig kan u dus nog hier terecht.

 

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be