Gezocht in de club

PENNINGMEESTER EN/OF BESTUURSMEDEWERKERS (M/V)

Onze penningmeester Ilse Jacobs heeft aangegeven om volgend seizoen een andere richting in te gaan, dus deze functie komt vrij .

Voor meer info omtrent de jobinhoud en de vereisten kan je contact nemen met Gerry Leemans of kijk je alvast bij 'werkgroepen' elders op deze site. Voorzitter, secretaris en penningmeester zijn drie verplichte vrijwillige functies die ingevuld moeten zijn alvorens een club kan starten in de competitie.


Om de continuiteit van de club op bestuursvlak te kunnen waarborgen, hopen we in het algemeen op extra handjes. Andere interesse in taken voor het bestuur of als medewerker zijn ook welkom. Dus wens je geen volwaardige bestuursfunctie, maar wil je wel mee het werk verlichten dat kan. Een overzicht tref je hier :

UITSLAGEN MEESTER (M/V)

FH Nijlen was redelijk actief op het internet, graag wensen we dat te behouden. Wil je in het weekend mee een uitslag doorgeven op het internet ?Je krijgt de nodige ondersteuning bij het inwerken en staat er dus in het begin zeker niet alleen voor. Ook achter de schermen krijg je ondersteuning als secretaris.

Binnen de bestuursploeg en de werkgroepen zijn we tevens op zoek naar extra versterking om de toekomst van FH te garanderen.


SCHEIDRECHTERS - MARKEERDERS (M/V)

Wist u dat een sportclub ook scheidsrechters moet afvaardigen ? Wij hebben reeds een aantal scheidsrechters en jeugdscheidsrechters in ons team, maar we zouden het huidige corps graag uitbreiden.Volgend seizoen zitten we met een tekort (wat financiele restricties heeft) en we zouden graag elke ploeg in competitie laten treden.

Een officiële scheidsrechter wordt door de bond aangeduid om officiële wedstrijden te gaan fluiten en ontvangt hiervoor meer dan 30 euro, een jeugdscheidsrechter fluit in onze eigen sporthal wedstrijden van jeugd en 2de gewest dames en krijgt van de club een kleine vergoeding. In beide gevallen moet men als scheidsrechter niet altijd elk weekend een wedstrijd fluiten (jeugdscheidsrechters kunnen zelfs een ploeg voor zijn of haar rekening nemen gedurende een seizoen,bv de mama of de papa van een van onze jeugdspelers of partner van onze gewestelijke damesploegen) Bovendien mag je voor beide systemen gratis gaan kijken naar het volleybal in onze provincie (t.e.m. ereklasse)

De scheidsrechterscursus van het Volley Vlaanderen vindt plaats in september.

Jeugdscheidsrechterscursus
De cursus jeugdscheidsrechter in het Gewest Herentals zal doorgaan in september

Voor meer vrijblijvende informatie neemt u best contact met het secretariaat van de club of informeert u bij onze secretaris Gerry Leemans, 0494/80.48.54 of secretariaat@FHnijlen.be .


ZAALONDERHOUD VLOERKUISMACHINE (M/V)

Sinds enige tijd hebben wij een ploeg vrijwilligers die in beurtrol wekelijks de zaal kuisen met het kuismachine. Op deze manier houden wij onze sportvloer zuiver wat elke speler ten goede komt. Denk maar aan eventuele blessures bij een schuifpartij. Tevens is het voor iedereen veel aangenamer om te sporten in een propere zaal. Ook voor het seizoen 2018-2019 willen wij een team op poten zetten die zich daar wil voor inzetten

Wie is geïnteresseerd om in beurtrol (vorig seizoen 1x op 9 weken) onze sportvloer te kuisen? Hou er rekening mee dat dit ongeveer een uurtje tijd vraagt.

U krijgt voor uw prestaties niet enkel de dankbaarheid, maar ook een gepaste attentie.

Heb jij interesse of heb je een vraag hierover dan kan je Geert Verrelst contacteren via geertverrelst@gmail.com of 0474337362.

 

 

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be