Volleybalclub FH Nijlen : LIVESCORE EN VEEL MEER

Sinds enkele seizoenen kan u dankzij een team enthousiaste vrijwilligers alle thuiswedstrijden live volgen . Zo hoeft u dankzij Bart Vloeberghs geen enkele thuiswedstrijd te missen.

Ook handig om weten is dat na elke wedstrijd de score automatisch naar het clubsecretariaat gestuurd wordt. Op deze manier kunnen wij alle uitslagen correct en tijdig doorsturen naar de volleybalbond en vermijden we zo onnodige boetes.

Dit kan uiteraard enkel als het elektronisch scorebord wordt gebruikt. Vandaar een oproep aan alle ploegen om iemand (ouders, supporters, sympathisanten,…..) te zoeken die voor uw ploeg het scorebord wil bedienen.

Enige aarzeling omdat je niet goed weet hoe het werkt? Niet nodig, er is een eenvoudige en duidelijke handleiding beschikbaar (ligt bij de laptop). Als je toch nog een extra woordje uitleg of een kleine demo wil zal Geert Verrelst u dat graag geven. Geert kan je contacteren via geertverrelst@gmail.com of via het nummer 0474/337362.

Maar er is meer : vanaf 2017-2018 is er een handige link en kan je tevens uitwedstijden volgen (als er iemand deze wil ingeven natuurlijk) Voor alle info, contacteert opnieuw Geert

Hieronder de twee links :

LIVESCORE VOOR ALLE THUISWEDSTRIJDEN - KLIK HIER

LIVESCORE APP MET ALLE INFO OVER UITSLAGEN -RANGSCHIKKINGEN -COMPETITIE - ETC - KLIK HIER

Wij, de supporters en de spelers rekenen op u!!!!!

Veel plezier met het scorebord en de Livescore app

Klik HIER om de het live scorebord van de sporthal te zien..

klik op onderstaand logo om alles te zien !

Powered by: EGW - Updated by Gerry Leemans.
Gelieve uw opmerkingen & vragen m.b.t. de website te melden via webmaster@FHnijlen.be
Op de hoogte blijven van FH nieuws? Schrijf in op onze nieuwsbrief via info@FHnijlen.be