Wedstrijdkledij

Sinds enkele jaren heeft FH Nijlen een uniforme wedstrijdoutfit en werkt hiervoor samen met Jako België en My-Team.be uit Aarschot voor het leveren van wedstrijduitrusting en accessoires. 

Dankzij deze samenwerking kunnen we als club twee doelstellingen realiseren:

  • enerzijds zullen we een uniforme en kwaliteitsvolle uitrusting voor alle spelende leden van de club hebben,

  • anderzijds kunnen we aan de leden de mogelijkheid bieden om met een aantrekkelijke korting JAKO - producten aan te kopen.

Alle producten uit onze clubshop kan je bekijken, passen en bestellen na afspraak met de kledijverantwoordelijke of vanaf september in de gloednieuwe winkel in Heist op den berg. Niet enkel onze sponsors, maar tevens onze leden kunnen zelf iets -met stevige korting- bestellen uit de catalogus en dat zoals gezegd aan clubprijzen.

My-Team BVBA

Martelarenstraat 36-40
3200 Aarschot
+ 32 16 19 25 07
BE 0525 754.747

Hieronder treft u de prijzen voor een outfit voor onze sponsors. Zo weet u wat het kost om minstens 2 jaar te pronken op onze nieuwe shirts. De clubprijs (inclusief kortingen op de catalogusprijs) is van toepassing. Bij onderstaande clubprijzen moet u nog 145 euro (excl. BTW) bijtellen voor het drukwerk van 1 sponsor. Voor een extra (2e) sponsor telt u ongeveer 120 euro (excl. BTW) bij.
Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., contacteer onze kledijverantwoordelijke voor meer informatie en een persoonlijk voorstel. Onze club zal enkel shirtsponsoring op deze manier ondersteunen.

Webshop

Bovendien kan je als clublid verschillende artikelen bestellen van de teamline in onze clubkleuren alsook verschillende accessoires. Dit is slechts een selectie, bij MyTeam kan je meerdere JAKO producten aanschaffen aan clubprijs. 

Een selectie van de clubartikelen kan je terugvinden in onze online clubshop Hier heb je de keuze om artikelen gratis te laten leveren in de club of via thuislevering (tegen meerprijs)

Sponsorpakket

Hierbij enkele voorstellen (opgelet : de prijzen uit EXCLUSIEF DRUKWERK - zie hierboven voor een richtprijs, meer het geeft een idee, vraag uw offerte op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

 

(prijzen incl BTW inclusief alle kortingen, drukwerk excl. BTW)

© 2020 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper