De administratieve molen van een grote club

Op ons clubsecretariaat via onze werkgroep kan u terecht voor alle administratieve vragen.

Kalenders & Reglementen

Het secretariaat plant alle wedstrijden in (meer dan 500 per jaar) zowel competitie als bekers en verzorgt de communicatie richting bonden, clubs, gemeente, enz. Voor alle competitievragen omtrent reglementering kan u hier terecht. Bij twijfel of alle vragen hieromtrent, contacteer onze secretaris. Tevens zal het secretariaat instaan voor de zorg dat u op onze website alles terugvindt omtrent de competitie 2018-2019.

 

Adres -en/of gegevenswijziging

Uw persoonsgegevens voor uw volleybaldossier dienen steeds up to date te zijn, zo blijft u correct verzekerd en voorkomt u forfaits met uw team. Meld dus per e-mail of persoonlijk elke adreswijziging bij het secretariaat. Klik hier om u aan te melden.

 

Sportongeval en mutualiteit

Een sportongeval op training, tijdens de wedstrijd, u kan bij het secretariaat terecht voor verzekeringpapieren en alle informatie. U vindt de papieren op deze site (klik hier) en kan ze ook zelf afprinten. Mutualiteitspapieren kan u op het secretariaat laten invullen.

 

Zin in volleybal ?

Wilt u informeren of u een training meepikken ? Wel, dat kan ! U kan als kennismaking gratis bij ons meetrainen, maar dient dit (voor de verzekeringwel vooraf te melden. En als bij u de passie van het volleybal dan oplaait, dan kan je bij onze secretaris Gerry Leemans een aansluitingskaart tekenen.

Wij vragen u niet enkel om een aansluitingskaart, maar eveneens om een ledenfiche in te vullen. Zo beschikken wij over correcte gegevens en kunnen wij u eenvoudig en snel bereiken. Alle info op deze pagina

 

Nog vragen...

Moest u toch nog twijfelen of zijn er duidelijkheden, neem dan contact met ons op.

Gerry Leemans, Watertorenstraat 12, 2560 Nijlen - GSM : 0494/80.48.54 - secretariaat@FHnijlen.be