Volleybal nieuws

  1. Lindemans Aalst heeft zich versterkt met international François Lecat. De 27-jarige receptie-hoek (2,00m) komt over van Peimar Calci uit Italië. Lecat speelde in het seizoen 2012-2013 al eens voor Lindemans Aalst, dat toen nog Asse-Lennik door het leven ging.
  2. Niet alleen voor spelers is het een bizarre zomer, ook voor de coaches. Zo ook voor de altijd bezige Vital Heynen (coach van de Poolse nationale ploeg en van de Italiaanse topclub Perugia). Wanneer we Heynen bellen, zit hij samen met de spelers van de Poolse nationale ploeg rond een kampvuur. De zomer van 2020 bevalt Heynen wel.
  3. Transfernieuws uit het volleybal: Lindemans Aalst heeft het vertrek van aanvoerder Adrian Staszweski aangekondigd. De Pool was 5 seizoenen aan de slag bij de Oost-Vlamingen. In één adem meldt Aalst ook de komst van Francesco Zoppelari.
  4. Over de verdeling van de Europese tickets in het volleybal is het laatste woord nog niet gezegd. Aalst beweert dat het volgend seizoen zal aantreden in de Champions League. Maaseik dreigt uit de boot te vallen, maar stippelt een hele argumentatie uit om wél te kunnen aantreden.
  5. Lindemans Aalst mag volgend seizoen de Champions League in en het doet dat met onder anderen 2 nieuwkomers. De club kondigde vandaag de komst van de Fransman Danny Poda en de Tsjech Matej Smidl aan.
© 2020 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper