Sporthal 't zand

Volleybalclub FH Nijlen speelt al zijn thuiswedstrijden in Sporthal 't Zand

Het adres

Sporthal 't Zand 
Zandlaan 44B
B-2560 Nijlen

Klik op 'routebeschrijving' voor een gedetailleerde route of bekijk het plannetje. U draait over bakkerij Romy (rechts komende van Herentals/E313) de klokkenlaan (enkelrichtingsstraat) in en vervolgens gaat u op het einde naar links om naast de parochiezaal de parking op te rijden. De sporthal bevindt zich achter de parochiezaal en beschikt over een ruime parking en fietsstalling. Bij het verlaten van de parking rijdt u rechtdoor. Op het einde van de weg naar rechts om via Dagbladhandel Papyrus terug op de Bouwelsteenweg te komen (links richting Nijlen centrum,  rechts naar Herentals/Bouwel/E313 knooppunt). Opgelet : Er is een verplicht stopbord aan het einde van de parking. Let op de kruisende fietsers (en gebruik de spiegel).

Zaalbeschikbaarheid

Via deze link kan je de zaalbeschikbaarheid nakijken op weekdagen en in het weekend. Handig voor onze onderhoudteams en bij zaalreservaties.

Openingsuren 'Cafetaria' van sporthal 't Zand

  • Maandag tem vrijdag : bij trainingen

  • Zaterdag : 09u30 tot 1u00

  • Zondag : 08u45 tot 21u30

U bent van harte welkom om een ploeg aan te moedigen, voor een frisse pint of kopje koffie. Eveneens kan u een sportwedstrijd volgen op onze televisie. (meer dan handig als u thuis een strijd moet leveren voor de afstandsbediening :-)

Trainingen & wedstrijden tijdens het seizoen


Op weekdagen wordt er getraind van 17u45 tot 23u00. Elke zaterdag en zondag bent u van harte welkom voor een attractieve volleybalwedstrijd. Zaterdag start de eerste wedstrijd om 09u00 en de laatste om 21u00. Zondag starten de laatste wedstrijden om 18u00.

Alle trainingen gaan eveneens door in onze sporthal.

 

Op vrijdagavond werken Mentha en Kessel.be hun thuiswedstrijden in de Sporta competitie in onze zaal af, hun kalendesr worden opgenomen op deze site.