1. Pittige loting voor Roeselare en Aalst in Champions League

  De Belgische teams in de Champions League volleybal kennen hun tegenstanders voor het komende seizoen. Zowel Aalst en Roeselare treffen ploegen uit sterke competities. Maaseik, dat eerst nog voorrondes moet spelen, moet voorbij een Wit-Russische en een Zwitserse ploeg geraken.

 2. VIDEO: Deroo raakt na wat omwegen op trainingskamp in Turkije: "Het was bizar"

  Volleyballer Sam Deroo is via Duitsland en Istanbul dan toch op trainingskamp in Belek aan de Turkse Rivièra geraakt. Maar nog niet alle problemen zijn van de baan, want over 2 weken vliegt hij door naar Rusland.

 3. 3 volleybalclubs gaan Europa in, geen plannen voor een Beneleague

  Komend seizoen zullen maar drie in plaats van vijf volleybalclubs de Belgische kleuren verdedigen in Europa. Aalst, Roeselare en Maaseik (in de voorronde) treden aan in de Champions League. Leuven en Achel beslisten vanwege de coronacrisis Europees niet in actie te komen.

 4. Kreunen Belgische volleybalclubs onder de coronacrisis? "Onze clubs zijn gezond"

  Over anderhalve maand, op 26 september, begint het nieuwe volleybalseizoen. De voorbije competitie kwam door de coronacrisis in maart abrupt tot een einde. Er werd geen klassement opgemaakt en evenmin een kampioen gekroond. Tijdens een onlinepersmoment maakte de Belgische volleyballiga de balans op en blikte men vooruit naar het komende seizoen.

 5. Australische volleykapitein ziet toekomst in België, dicht bij vriendin Hanne Claes

  Max Staples, kapitein van het nationale volleybalteam in Australië, kiest ervoor om zijn carrière voort te zetten in België. De vriend van Belgian Cheetah Hanne Claes speelt vanaf volgend seizoen voor Tectum Achel.