VC FH Nijlen wil zich als lokale sportclub maatschappelijk engageren als een brede en sociaal geëngageerde club. Daarom steunen we lokale verankering van de gemeente Nijlen en de Uitpas Nijlen.

Wat is UiTPAS?

UiTPAS Nijlen is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Pashouders kunnen punten sparen wanneer ze deelnemen aan activiteiten van UiTPASaanbieders. Deze punten kunnen ze vervolgens inruilen voor een korting, een cadeau of een ander voordeel.

UiTPAS is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Spaar punten als je deelneemt en ruil voordelen. Iedereen kan zich laten registreren voor UiTPAS Nijlen. Wie een UiTPAS Nijlen aanvraagt, betaalt €5 euro. Pashouders met recht op kansentarief betalen €0 euro. Jongeren tot 26 jaar betalen UiTPAS €2.

U ontvangt de welkomstvoordelen van onze gemeente en spaart bij participatie aan activiteiten meteen punten voor omruilvoordelen.  Bij aankoop van je UiTPAS kun je al meteen een aantal leuke voordelen bekomen zoals een streekproduct bij het Kempens diamantcentrum, een doosje stoepkrijt bij Buurtpunt Nijlen en voor de eerste 300 pashouders ligt er alvast een handig notitieboekje klaar! 

Verkooppunten UiTPAS

  • Onthaal gemeentehuis - Kerkstraat 4 - 2560 Nijlen. Enkel op afspraak: 03/410 02 11 of info@nijlen.be
  • Bibliotheek Nijlen Kerkstraat 4 - 2560 Nijlen. Enkel tijdens de openingsuren
  • Buurtpunt Nijlen- Kerkeblokken 3 -2560 Nijlen Enkel tijdens de openingsuren van de sociale kruidenier

Verminderde tarieven & punten verzamelen

Aan er op UiT trekken en deelnemen aan activiteiten, hangt vaak een prijskaartje. Daarom kunnen personen met een kansenstatuut genieten van sterk verminderde tarieven op UiTPASactiviteiten zoals het lidgeld.  Enkel inwoners van Nijlen kunnen onder bepaalde voorwaarden een UiTPAS met kansentarief bekomen. Als jij in aanmerking komt dit statuut kan je extra korting op uw lidgeld bekomen,

Maar ook als houder van een UiTPAS heb je een voordeel als lid bent van FH Nijlen. Dus in het bezit van zo'n pas, contacteer sowieso ons clubsecretariaat.

Meer weten kan via Uitpas Nijlen. Of contacteer onze clubsecretaris als je al houder bent van een Uitpas Nijlen voor uw punten of  als je recht heeft op het kansentarief .