Lidgeld 23-24

Dit zijn de lidgelden van FH Nijlen. Voor jeugdspelers die aantreden en meetrainen bij seniorploegen geldt het seniorstarief (bv. U19 die in een seniorploeg heren of dames spelen, betalen het seniortarief)

Ploegen

Lidgelden

Zandbaksessies/2tg2* € 110 euro per jaar/€ 60 per blok
U11 € 175
MU13 en JU13   € 175
MU15 en JU15 € 175
MU17  € 175
Seniorsteams (& jeugdspelers bij deze teams) € 215
Recreatieven   € 70
Ereleden (niet-spelende coaches,supporters DA en HA, sympathisanten   € 50

Voor gezinnen met meerdere leden (wonend op hetzelfde adres) zijn er gezinskortingen van € 15 voor het 2de lid, en € 25 vanaf het derde lid. Het 4e lid en verder krijgt ook € 25 euro korting. Deze kortingen gelden echter niet onze zandbak, 2 tegen 2 (spelers), recreatieven en voor ereleden. Zij tellen niet mee in het gezin als spelend lid.

* Je kan een jaar Zandbak volgen of instappen in 1 van de 2 sessies. blok 1 loopt van 15 september tot 15 december 2023 en  blok 2 vanaf 12 januari tot eind april 2024  Je betaalt 110 euro (incl sportverzekering) per seizoen (2 blokken), je kan ook inschrijven per blok, dan betaal je 60 euro per blok. 

Betaal tijdig uw lidgeld want geen overschrijving betekent geen licentie en bijhorende verzekering en kan u dus bijgevolg niet spelen.  Deze regel geldt voor al onze niveaus van Heren/Dames A tot onze U11-zandbak . 

Elk betalend lid heeft gratis toegang tot de wedstrijden van dames & heren A. Wil jij ook profiteren van het voordeel als ouder of supporter, maak je dan erelid

Mogen wij u daarom vriendelijk verzoeken om uw betaling te doen op rekening nummer BE58 7360 5502 9679 (FH Nijlen, Zandlaan 44 Nijlen). Om alle misverstanden te vermijden, vragen we ook om voor elk lid een andere overschrijvingsoverdracht te nemen en telkens in het vak opmerkingen de vermelding ‘LIDGELD’ en de 'correcte naam' te vermelden.   Wenst u meer info, geef ons gerust een seintje.

Vergeet ook niet dat mutualiteiten een tegemoetkoming voorzien voor lidgeld bij een sportclub tot 40 euro (afhankelijk uw mutualiteit), zeker aanvragen is de boodschap. Ook voor ereleden en recreatieven (niet-spelende coaches, supporters)  Hierdoor kan u zelf nog een extra deel recupereren

Houders van de Uitpas kunnen punten verzamelen. Houders van UiTPAS met kansentarief krijgen een korting. Je dient hiervoor contact te nemen met onze secretaris (om je pasnummer door te geven) 

Heb je betalingsmoeilijkheden en wil je liever een gespreide betaling? Neem dan contact op met onze secretaris voor verdere afspraken.

Korting op je lidgeld

Heel wat ziekenfondsen steunen de actieve sporters door middel van terugbetalingsmodaliteiten. Het volstaat een formulier in te vullen en te laten afstempelen op je sportclub door de penningmeester (vul vooraf alle gegevens in, zie hieronder , enkel ingevulde papieren worden afgetekend !). De clubgegevens die je zelf moet vermelden op het formulier, zijn:

 • Club: VC FH Nijlen

 • Adres: Zandlaan 44B, 2560 Nijlen

 • Tel. club : /

 • Verantwoordelijke club:  Alec Janssens- penningmeester VZW FH NIJLEN

 • Vul uw bedrag en datum van betaling vooraf in

 Hieronder de links waar je het formulier zelf kan afdrukken, dus:

 • Je lidgeld voor komend seizoen overgeschreven?

 • Druk het mutualiteitsformulier af.

 • Vul vooraf zoveel mogelijk zelf in (naam, adres, …) met de gegevens die je hierboven aantreft, vermeld rechts in de hoek ook de ploeg waar je speelt zodat het voor de penningmeester bij teruggave makkelijker is om te verdelen in het juiste bakje

 • Bezorg dit formulier voor ondertekening en afstempeling via het penningmeester bakje dat je op het rek achteraan de cafetaria kan vinden of bij Alec/andere bestuursleden. Afgestempelde formulieren zullen via de ploegbakjes verdeeld worden

 • Lever het in bij je ziekenfonds.

 • Geniet van je extra korting op je lidgeld.

Staat jouw mutualiteit hieronder niet bij, vraag het dan even na bij je eigen ziekenfonds. Ze geven je dan een document dat je kan laten invullen. Onderstaand overzicht is indicatief en kan door ziekenfondsen gewijzigd worden maar we helpen je graag op deze manier op weg.

Terugbetaling lidgeld via mutualiteit, klik hiervoor op uw mutualiteit

 Christelijke Mutualiteit CM
 Socialistische Mutialiteit Beeldbank: logo – Pers en onderzoek – Socialistische Mutualiteiten
 Liberale Mutualiteit Liberale Mutualiteit
 Vlaams Neutraal  Ziekenfonds Vlaams & Neutraal Ziekenfonds
 Onafhankelijk Ziekenfonds (fusie  : Partena en OZ) logo
 Partena Liberale Mutualiteit