Sociale media

 

Zandbeats pt.2

Reglementswijzigingen

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer info over reglementswijzigingen 22-23

Kleedkamers 1e verdieping vernieuwd

Na een uitgelopen verbouwing is het vandaag zover. De kleedkamers op de 1e verdieping zijn opengesteld.  Momenteel wordt het sanitair nog afgewerkt en zal er nog wat kleine afwerking volgen (er komen nog andere lampen, afwerking deuren). Als bestuur zijn we zeer verheugd dat we op een gezonde en frisse manier - ondanks bijzondere tijden voor clubs als gezinnen - toch nog kunnen blijven investeren in de toekomst van het Nijlens volleybal en ons ingezet vernieuwingsplan verder uitwerken.  We hopen op een succesvol jaar, veel drukbezochte activiteiten om het laatste luik van het plan uit te werken.

In april 2023 hopen we de benedenverdieping op dezelfde manier aan te pakken

Via deze link een korte impressie 'voor' en 'na'.

Mogen wij rekenen op ieders medewerking om de kleedkamers afvalvrij en netjes achter te laten, draag mee zorg voor deze pittige investering. Voor vragen of opmerkingen, aarzel niet om een seintje te geven.  

Een jaar met nieuwe (leuke) activiteiten voor een bruisend clubleven !

 

 

Hoog tijd dat we onze oude, maar geweldige traditie terug opnemen.  Op zaterdag 14 mei organiseren we opnieuw ons jaarlijks grastornooi

Wat kan je verwachten ? Een dag gevuld met vrienden, volleybal en een fantastische sfeer.  Drankjes, hapjes en een leuke sportieve dag.
Hoe werkt het ? Iedereen kan deelnemen aan het FH Nijlen grastornooi. Daarom werken met 2 reeksen die elk wedstrijdjes 6 tegen 6 zullen spelen.

Een recreatieve reeks : ideaal voor jeugdverenigingen, recreatieve ploegjes, voetbalploegen, sportieve vriendengroepen of trouwe supporters

Een gemengde competitieve reeks : samengesteld uit competitiespelers of mensen met volleybal ervaringervaren, in deze reeks moeten er steeds minstens 2 dames of spelers van een gewest reeks of lager opgesteld staan.

En wat kost dat ? €15 per ploeg van 6 tot 8 personen

Schrijf snel in !

Inschrijven doe je via deze link : klik hier op deze link

Je inschrijving is pas volledig in orde wanneer we een betaling van €15 per ploeg hebben ontvangen op het rekeningnummer BE58 7360 5502 9679 met vermelding van je ploegnaam en reeks.

INSCHRIJVEN MOGELIJK TOT EN MET 10 MEI