Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. De Belgische volleybalmannen proberen zich via de Golden League een weg richting de Nations League te knokken. Op deze pagina volgen we hoe het de Red Dragons vergaat.
  2. Voor de Tuchtraad van de Belgische volleybalbond is de zitting ingeleid naar mogelijk wangedrag van Gert Vande Broek, bondscoach bij de Yellow Tigers. De procureur wil dat Vande Broek minstens 2 jaar geschorst wordt.
  3. Na hun degradatie uit de Nations League spelen de Yellow Tigers in juni in de European Golden League. Volg hier de prestaties van de Belgische volleybalvrouwen, die deze zomer willen uitblinken op het EK.
  4. Nu hun verschillende nationale en Europese competities achter de rug zijn, richten de Belgische volleybalvrouwen hun blik richting het tweede deel van 2023, dat met een EK in eigen land én een olympisch kwalificatietoernooi veelbelovend oogt. Bondscoach Gert Vande Broek en sterspeelster Britt Herbots kijken er al naar uit.
  5. Vrijdag quizdag! Wie heeft Noa Lang de les gespeld? Wat staat er op de shirts van de Yellow Tigers? En welk Belgisch bier sponsort de Giro. Speel hier onze wekelijkse sportquiz.