Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Na 35 jaar heeft Mathi Raedschelders afscheid genomen als voorzitter van volleybalclub Maaseik. Bij Sporza blikt hij een laatste keer terug: wat is hem bijgebleven van die veel hoogtepunten die hij heeft meegemaakt?
  2. Yurek Strumilo is op 72-jarige leeftijd overleden. De legendarische volleybalcoach stond jarenlang aan het hoofd bij Belgische topclubs. Hij verloor een jarenlange strijd tegen kanker.
  3. Asterix Avo Beveren is in de Champions League volleybal niet voorbij het eerste obstakel geraakt. Na de heenmatch verloor het ook de return in eigen zaal tegen Olympiakos, opnieuw met 1-3.
  4. Goed nieuws voor de Yellow Tigers: zij krijgen binnenkort een ticket voor het WK van volgend jaar in Nederland en Polen opgestuurd. Minder goed nieuws voor de Red Dragons: de brievenbus van onze volleybalmannen blijft leeg.
  5. Wat moet het leuk zijn om Italiaans te zijn vandaag. Na de tijdrit-wereldtitel van Filippo Ganna, heeft nu ook de nationale volleybalploeg een internationale trofee beet. Tegen Slovenië kroonden de Italiaanse volleybalmannen zich tot de nieuwe Europese kampioen.
© 2021 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT