Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Wat een busritje van een kwartier had moeten zijn voor Maaseik, werd een calvarietocht van ruim een uur om de sporthal in het Roemeense Galati te bereiken. Toch kon het een eerste overwinning in de Champions League niet verhinderen voor de Limburgers. "De spelers stapten met een enorme vechtlust van de bus", vertelt manager Dieter Leenders vanuit Roemenië.
  2. Een handvol Belgische clubs speelt Europees in de CEV Cup of de Challenge Cup. We volgen de resultaten op deze pagina.
  3. Roeselare speelt in de poulefase van de Champions League volleybal. Op deze pagina volgen we de prestaties van de Belgische kampioen.
  4. Maaseik is dit seizoen actief in de poulefase van de Champions League volleybal. We volgen de prestaties van de Belgische vicekampioen op deze pagina.
  5. Twee weken na de onverhoopte triomf gaat het leven stilaan weer zijn gewone gangetje. Of toch niet? Wereldkampioenen Joppe Van Langendonck en Kyan Vercauteren hebben zichzelf flink aan het denken gezet. Kiezen ze vol voor hun olympische droom op het strand, of haalt hun passie voor volleybal in de zaal het? Sportweekend voelde het duo aan de tand.