Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Menen, vicekampioen in het volleybal, heeft zijn nieuwste transfer voorgesteld. Receptie-hoekspeler Maxime Capet komt over van de Franse club Illac Volley. Hij moet mee het vertrek van Seppe Rotty en Simon Plaskie opvangen.
  2. Landskampioen Roeselare heeft de Braziliaan Maicon Leite en de Argentijn Pablo Kukartsev aangetrokken voor volgend seizoen. Dat heeft de club woensdag bekendgemaakt.
  3. Het kampioenschap is gespeeld, de individuele prijzen zijn uitgereikt. Onze commentator Marc Willems blikt nog een keer terug op het volleybalseizoen en hij kijkt ook al voorzichtig vooruit naar volgend seizoen.
  4. De Yellow Tigers hebben dinsdag hun zomercampagne op gang getrapt. Op het programma: de Nations League en vooral het WK. Bondscoach is nog altijd Gert Vande Broek. Die kreeg enkele maanden geleden de wind van voren, maar heeft wel de steun van zijn spelersgroep.
  5. De kersverse Belgische landskampioen Knack Volley Roeselare heeft aangekondigd dat er nog twee spelers de club verlaten. Na Mathijs Desmet en Arno Van de Velde trekken nu ook François Lecat en Stijn van Schie de Roeselaarse deur achter zich toe.