Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Maaseik is er net niet in geslaagd om voor het eerst sinds 2008 de finale van een Europese beker halen. Het wiste tegen Zenit Sint-Petersburg de nederlaag uit de heenmatch uit, maar was net niet koelbloedig genoeg in de golden set. Maaseik verkwanselde 6 matchballen en kreeg het deksel op de neus.
  2. Vanavond kunt u bij ons naar de terugwedstrijd van Maaseik in de halve finales van de CEV-cup kijken. Het Belgische topteam moet tegen de Russische miljoenenploeg Zenit Sint-Petersburg een 3-1-nederlaag zien op te halen. "Geen eenvoudige, maar ook geen onmogelijke opdracht", volgens onze volleybalman Marc Willems.
  3. In de EuroMillions Volley League zijn dit weekend de play-offs van start gegaan. Roeselare zette op de 1e speeldag Haasrode Leuven opzij, Maaseik pakte de volle buit in Menen.
  4. Vanaf vandaag vechten 4 ploegen in de Champions Final Four voor 2 tickets richting play-offfinale in het mannenvolleybal. Maar je moet al echt van een gokje houden om te geloven dat Menen of Haasrode-Leuven de onvermijdelijke finale tussen Maaseik en Roeselare kan voorkomen. Of denken de coaches er anders over?
  5. Maaseik heeft de frustraties van de verloren bekerfinale van zich afgespeeld in Europa. In de halve finale van de CEV Cup liet een sterk Maaseik de Russische miljoenenploeg Zenit bibberen. De Belgen hadden in Rusland enkele kansjes om een 2e set te winnen, maar het werd 3-1 na een heel genietbare wedstrijd. Als Maaseik hetzelfde niveau haalt, is het finaleticket nog mogelijk volgende week in de thuisreturn.
© 2021 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT