Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. De Belgische volleybalvrouwen hebben hun eerste opdracht op het WK in Nederland tot een goed einde gebracht. Ze versloegen Puerto Rico in 3 sets, enkel in de tweede set kregen ze weerwerk: 25-15, 27-25, 25-15. Morgen spelen ze hun tweede groepsmatch tegen Kenia.
  2. De Yellow Tigers proberen op het WK volleybal een groep te overleven met Italië, Nederland, Puerto Rico, Kameroen en Kenia. Wij stellen de tegenstanders van de Belgische vrouwen voor en wat bondscoach Gert Vande Broek over hen denkt.
  3. Als de Yellow Tigers op het WK een belangrijk punt moeten maken, dan is de kans groot dat de bal richting Britt Herbots zal gaan. Bondscoach Gert Vande Broek schetst het belang van Herbots en haar kwaliteiten. "Ze heeft een snelle schouder en is mentaal heel sterk."
  4. Zaterdag spelen de Yellow Tigers hun eerste wedstrijd op het WK volleybal. In de Gelredome in Arnhem is Puerto Rico de tegenstander en het is meteen een cruciale match. "Een misstap is moeilijk recht te zetten", weet Gert Vande Broek.
  5. Vanaf vrijdag strijden 24 landen om de wereldtitel volleybal bij de vrouwen. België is één van die landen en Sporza zendt alle wedstrijden van de Yellow Tigers uit. Wanneer kunt u kijken, op welke zender moet u afstemmen en wat moet u nog weten over het WK volleybal in Nederland en Polen? Lees hier de antwoorden.