Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Voor toeristen is Svolvaergeita op de Noorse eilandengroep Lofoten de uitgelezen plek om (met knikkende knieën) een foto te trekken. Voor beachvolleyballers Anders Mol en Christian Sorum bleek het de uitgelezen plek voor een gewaagd potje volleybal.
  2. De Belgische teams in de Champions League volleybal kennen hun tegenstanders voor het komende seizoen. Zowel Aalst en Roeselare treffen ploegen uit sterke competities. Maaseik, dat eerst nog voorrondes moet spelen, moet voorbij een Wit-Russische en een Zwitserse ploeg geraken.
  3. Volleyballer Sam Deroo is via Duitsland en Istanbul dan toch op trainingskamp in Belek aan de Turkse Rivièra geraakt. Maar nog niet alle problemen zijn van de baan, want over 2 weken vliegt hij door naar Rusland.
  4. Komend seizoen zullen maar drie in plaats van vijf volleybalclubs de Belgische kleuren verdedigen in Europa. Aalst, Roeselare en Maaseik (in de voorronde) treden aan in de Champions League. Leuven en Achel beslisten vanwege de coronacrisis Europees niet in actie te komen.
  5. Over anderhalve maand, op 26 september, begint het nieuwe volleybalseizoen. De voorbije competitie kwam door de coronacrisis in maart abrupt tot een einde. Er werd geen klassement opgemaakt en evenmin een kampioen gekroond. Tijdens een onlinepersmoment maakte de Belgische volleyballiga de balans op en blikte men vooruit naar het komende seizoen.
© 2020 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT