Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Wedstrijd 13 van het seizoen voor Roeselare dit seizoen en ook zege nummer 13. Gent snoepte de West-Vlamingen nog een setje af in eigen huis, maar moest puntenloos huiswaarts. Ook Maaseik pakte een driepunter na een 6e zege op rij. Ontdek hier alle uitslagen van speeldag 14.
  2. Roeselare heeft er op de slotdag bijna nog een stunt van gemaakt, maar greep finaal naast een verder ticket voor de Champions League. Het verloor met 3-2 bij groepswinnaar Civitanova, waardoor het als derde naar de CEV Cup gaat. En daar wacht een kwartfinaleduel met... Maaseik.
  3. Vicekampioen Menen heeft geen enkele partij kunnen winnen in Groep D van de Champions League. Het kon thuis op de zesde en laatste speeldag ook niet op tegen het Tsjechische Karlovarsko.
  4. Roeselare en Menen zijn de Belgische vertegenwoordigers in de Champions League volleybal (m), maar ook in de CEV Cup en Challenge Cup komen Belgische teams in actie. Volg hier hun prestaties.
  5. Leider Roeselare is niet af te stoppen in de competitie. Op bezoek bij Aalst behaalde het een vlotte zege. Er was zelfs dubbel feest, want Michiel Ahyi knalde zijn service op matchpunt in het net. Een aloude volleybalwet gebiedt dat een traktatie dan volgt.