Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. De Yellow Tigers hebben geen verlengstuk kunnen breien aan hun stunt tegen Servië. Tegen de VS, de nummer 1 van de wereld, verloren de Belgische volleyballvrouwen met 3-0.
  2. Na een moeizame start hebben de Belgische volleybalvrouwen de voorbije weken indruk gemaakt in de Nations League. De Yellow Tigers versloegen onder meer olympisch kampioen China en Europees en wereldkampioen Servië. "We zijn stappen aan het zetten, individueel en als ploeg", zegt Britt Herbots aan Sporza.
  3. De Belgische volleybalvrouwen blijven de mooie scalpen aan elkaar rijgen in de Nations League. Na olympisch kampioen China werd nu ook Servië, de regerende Europese en wereldkampioen, verslagen, nog maar eens in 5 sets.
  4. In de Nations League zijn de Yellow Tigers tegen een logische nederlaag aangelopen tegen tweevoudig olympisch kampioen Brazilië. De partij was na 3 sets gespeeld.
  5. De Red Dragons hebben hun laatste groepsmatch in de European Golden League gewonnen. Ze klopten Spanje overtuigend in drie sets. België eindigt zo tweede in zijn groep achter Estland.
© 2021 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT